Despatx professional situat a Torroella de Montgrí que funciona com a taller des de 1987.
El procés de treball a partir d’un aixecament detallat i anàlisis paisatgístic i ambiental de l’entorn, adeqüem el projecte de les necessitats dels clients sempre buscant una integració, tant en paisatge com en el medi, sempre treballat des del nostre taller de maquetes intentant tenir una imatge realista del que farem.
La nostra tasca d’investigació que hem aplicat en el nostre camp és treballar amb volums que s’inspiren a les imatges de l’arquitectura vernacular, utilitzant materials sostenibles i tradicionals, tecnologia punta en el camp de les instal·lacions i energies alternatives.

Més de 700 expedients entre projectes, direcció i execució d’habitatges unifamiliars, plurifamiliars, en filera, conjunts arquitectònics de nova construcció i rehabilitacions de Masies i cases de poble en general, projectes d’urbanització. Situats generalment entre el Baix Empordà, Alt Empordà i el Pla de l’Estany. En casos excepcionals també es localitzen en el Delta de l’Ebre (Tarragona), Gaià (el Bàges), Barbatro, Almeria, Miranda de l’Ebro (Burgos) i Marroc.

Reforma i ampliació: Rehabilitació i ampliació de Masies i cases de poble, seguint criteris de restauració, estudiant prèviament, el desenvolupament de l’estructura històrica de l’edifici, i procurant adaptar-nos-hi, amb els materials i les tècniques constructives de cada època.

Obra nova: Projecció direcció i execució d’habitatges unifamiliars, i plurifamiliars i conjunts arquitectònics. En general, els programes s’han adaptat a les necessitats, i forma de vida del client. Les tècniques constructives emprades han estat diverses, tot i que s’ha pres molta experiència amb les tècniques de construcció tradicional. Quant a la integració de l’habitatge, s’ha treballat cuidant l’organisme que representa la integració de la casa en el medi, procurant l’adaptació amb la vegetació i el clima.